Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau Theo van der Cruijsen is gevestigd aan Hoogeweg 4 te Escharen en sinds mei 1999 actief. In 2002 is een nieuw kantoor aan huis in gebruik genomen en momenteel wordt er met een team van drie medewerkers gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. De werkzaamheden van het bureau bestaan uit het volledig verzorgen van nieuw- en verbouwplannen in de woning- en utiliteitsbouw. Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau Theo van der Cruijsen verzorgt, na goed gezamenlijk overleg, een op maat gemaakt ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met de bouwvergunning inclusief de bijbehorende rapporten zoals EPN- en statische berekeningen, wordt door ons verzorgd. Ook het begeleiden van de te volgen procedures bij de gemeente is bij ons in goede handen. Bouwkundig Ontwerp- en tekenbureau Theo van der Cruijsen is uw ervaren partner bij het realiseren van het complete pakket van uw bouwplannen. In combinatie met onze persoonlijke aanpak worden uw bouw,- of verbouw wensen werkelijkheid!

Ons bureau is door Fundeon gecertificeerd als “erkend leerbedrijf” waardoor wij stagiaires van de ROC’s uit de regio mogen opleiden en begeleiden gedurende hun stage periode. Fundeon is Het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw- en infrasector.